Foliepåsar utan klisterremsa

Foliepåsen kan användas till precis vad du vill! Den kan användas som postpåse till brevutskick, goodiebag, förvaring men även naturligtvis - och kanske det självklaraste användningsområdet - inslagning.

Vi har foliepåsar i massor av olika motiv och storlekar så att du ska kunna hitta det som passar dig absolut bäst.    Foliepåsen kan vid inslagning av t.ex en flaska eller burk underlätta otroligt eftersom du då bara behöver ställa ner burken eller flaskan i passande storlek foliepåse och sedan försluta antingen genom att rulla ner toppen och sätta en etikett/tejpbit över eller att bilda en bunt som knyts ihop med ett fint presentband. Eller varför inte använda metoden "smällkaramell"?
 Kläder, böcker, smycken och annat kan också enkelt slås in i foliepåsen. Vik påsen som ett kuvert och bind ett snöre runt så har du en otroligt enkel, snabb och snygg inslagning!

Till jul har vi flera olika julmotiv på våra populära foliepåsar.Din kundvagn

Se även...

Allt innehåll på den här sidan tillhör ButiksButiken.se och får inte användas utan vårt skriftliga tillstånd.

Kontakta oss | Om oss | Köpvillkor

Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer i vår Integritetspolicy